Eerste sneak peak van Chucky: The TV Series!

De regisseur van Child’s Play, Don Macini, kondigde in januari aan dat onze favoriete moordende pop een gloednieuwe televisieserie krijgt. Nu hebben we een eerste sneak peak gekregen hoe Chucky er in de aankomende serie uitziet!

Deze nieuwe serie is de allereerste keer dat Chucky op televisie verschijnt. Uit eerdere berichten blijkt dat het nieuwe verhaal de resetknop indrukt en terug zal grijpen naar de klassieke horrorroots uit de jaren ’80. In het plot van de nieuwe serie verschijnt een vintage Chucky-pop in een slaperig Amerikaans dorpje, waar al snel de verschrikkelijke moorden beginnen en de duistere geheimen van de gemeenschap aan het licht komen. Dat klinkt ons als niets minder dan een heerlijk school horrorplot in de oren!

Verdere details blijven nog geheim. Macini licht wel een tipje van de sluier op: Chucky zal nieuwe kwaadaardige hulp inschakelen van personages uit zijn verleden, en er zal meer verteld woorden over zijn onschuldige jeugd en hoe hij in het monster is veranderd wat hij nu is.

Ook hintte Mancini ernaar dat acteur Brad Dourif waarschijnlijk terug zou keren om nogmaals de originele stem van Chucky in te spreken. Ook andere oude bekenden als Tiffany (Jennifer Tilly), Nica Pierce (Fiona Dourif) en Andy Barclay (Alex Vincent) keren mogelijk terug – allemaal uit de gloriedagen uit de jaren ’80. Wij kijken er naar uit om nostalgisch (en griezelend) Chucky weer op zijn best te zien!

CHUCKY TV SERIES Teaser (2020) Doll Horror

Chucky: The TV Series wordt geproduceerd door Mancini, Antosca, David Kirschner (Hocus PocusFrailty) en Harley Peyton (Twin PeaksChannel Zero). De serie staat gepland voor een release in 2021 op zowel de kanalen SYFY als USA. Als er een Nederlandse release bekent is melden we het meteen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie