Eerste teaser Bates Motel seizoen 2

bates motel serieErgens in maart of april 2014 gaat bij de Amerikaanse zender A&E het tweede seizoen van Bates Motel van start. De promotie voor het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een traditioneel weinig zeggende teaser video.

Bates Motel is een reeks van Carlton Cuse (Lost) en Kerry Ehrin (Friday Night Lights) en laat zich inspireren door het verhaal van de overbekende Hitchcockfilm Psycho. De reeks is een hedendaags verhaal over de jeugdjaren van Norman Bates. Bates is een 16-jarige jongen die na de dood van zijn vader Sam samen met zijn 40-jarige moeder Norma verhuist naar een plattelandsdorpje in Noord-Californië om er een motel te openen. De twee laten alles achter uit hun vorige leven, waaronder ook oudere broer Dylan die niet eens op de hoogte werd gebracht en plots voor een te koop staand ouderlijk huis staat.

In Noord-Californië proberen moeder en zoon een nieuw leven op te bouwen, maar Norma heeft eigenlijk weinig kaas gegeten van het runnen van een motel. Norman probeert dan weer een sociaal leven op te bouwen en raakt bevriend met een medestudente. Maar dan gebeuren er rare dingen. In het motel vindt Norman een oud dagboek van een meisje dat gruwelijk mishandeld werd in wat de kelder van het motel lijkt te zijn. Tegelijkertijd wordt het dorpje opgeschrikt door de moord op een man, Keith genaamd. Al gauw blijkt dat het dorpje zijn eigen duistere geheimen heeft.

Click here to display content from servicesaetn-a.akamaihd.net

De hoofdrollen in de reeks zijn er voor Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory) als Norman Bates, Vera Farminga (Up in the Air) als Norma Bates en Max Thierot (House on the End of the Street) als Dylan Bates. Andere rollen zijn er voor Mike Vogel, Nestor Carbonell, Olivia Cook en Jere Burns.

In 2014 zal het eerste seizoen van Bates Motel, de eigentijdse prequel van de genre bepalende film Psycho, voor het eerst in Nederland te zien zijn via Netflix.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie