Dexter keert terug! Hier is de eerste teaser!

In 2014 kwam er een, voor velen onbevredigend, einde aan Showtime’s serie Dexter. Had jij ook een beter einde gehoopt voor de rechtvaardige seriemoordenaar? Je wens wordt verhoord, zijn verhaal wordt weer opgepakt. Deze herfst komen er 10 nieuwe Dexter afleveringen! Check de eerste teaser hieronder.

De originele Dexter was goed voor 8 seizoenen van 2006 t/m 2014, waarin de serie meerdere Golden Globes in de wacht sleepte. Het te verschijnen seizoen van 10 afleveringen wordt vooralsnog liefdevol Dexter Revival genoemd. Hierin volg je titel(anti)held Dexter Morgan, weer gespeeld door Michael C. Hall, 10 jaar nadat hij in het oog van orkaan Laura zonder spoor verdween en ver weg van Miami een anoniem leven ging leiden als houthakker. Maar de teaser hieronder geeft al weg dat een oude vos wel zijn haren, maar niet zijn streken verliest..

'Misunderstood' Teaser | Dexter: New Blood | SHOWTIME

In het seizoen, dat in de herfst van 2021 uit zal komen, zijn er naast Michael C. Hall ook rollen voor onder andere Clancy Brown, Julia Jones, Jamie Chung en Alano Miller.

Wat vond jij van Dexter Morgan’s lot, en ben je blij dat zijn moorddadige verhaal niet ophoudt tussen bomen en sneeuw? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie