Eerste teaser True Blood seizoen 6

True-Blood-Season-6-Teaser-Trailer[1]

Het ziet er naar uit dat het maar nooit rustig gaat worden in Bon Temps! De plek waar vampieren, weerwolven, shapeshifters, feeën, heksen en andere freaks samen komen gaat het weer zwaar te verduren krijgen in het zesde seizoen. Zo leert de eerste teaser. Vanaf 16 juni kunnen de Amerikanen en wij ietsje later weer genieten van alle perikelen rond Sookie Stackhouse.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De teaser laat zien dat Bill die aan het einde van seizoen 5 verandert in de vampiergod Lilith flink huis gaat houden. En Erik en Sookie daardoor ook flink in de problemen gaan komen. Een mysterieuze gedaante verschijnt in Bon Temps. Is dit dan eindelijk de komst van Rutger Hauer in de serie? Na eerder ontkent te hebben zijn er nu wel degelijk foto’s van hem te vinden op de set. En hoewel het nog niet is bevestigd is het toch vrijwel zeker dat hij de mysterieuze persoonlijkheid is. Waarschijnlijk speelt hij iemand die een grote rol speelde in het leven van Sookie en Jason en een nog grotere rol gaat spelen in hun toekomst.

Verder lijkt het erop Tara als vampier ook weer lekker tekeer gaat zoals alleen a southern girl kan. Al met al iets om naar uit te kijken. Hoewel het laatste seizoen zeker niet de slechste was werd er misschien wel teveel aandacht besteed aan de randfiguren in plaats van de hoofdfiguren Sookie, Tara, Jason en Bill. Dat lijkt zo te zien alsnog allemaal goed te komen met het aankomende seizoen!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie