In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Eerste teaser War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes
Voor de New York Comic Con die komende weekend plaats vindt in de Big Apple heeft filmstudio 20th Century Fox de eerste teaser vrijgegeven voor het derde hoofdstuk van de Planet of the Apes-franchise.

In War for the Planet of the Apes worden Caesar en zijn apen worden gedwongen tot een dodelijk conflict met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Na het lijden van de onvoorstelbare verliezen, worstelt Caesar met zijn donkere instincten en begint een zoektocht voor wraak. De reis eindigt als Caesar en de kolonel recht tegenover elkaar staan in een epische strijd die het lot van zowel hun soort en de toekomst van de planeet zal bepalen.

War for the Planet of the Apes zal waarschijnlijk 13 juli in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

War for the Planet of the Apes | New York Comic-Con Digital Billboard

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//