Eerste trailer voor From Dusk Till Dawn, the series

DUSK-till-DAWN-serie-KeyArtEind 2013 richtte filmmaker Robert Rodriguez zijn eigen tv-kanaal El Rey op. De zender probeert een jeugdig (Latino-)publiek aan te spreken met zijn onbevreesde, badass en originele actieprogramma’s. Blikvanger bij de start van de zender is ongetwijfeld From Dusk Till Dawn: The Series die op 11 maart op start zal gaan op de zender. De wereldpremière van de reeks is echter voorbehouden voor het South by Southwest Film Festival in Austin, Texas waar de eerste aflevering van de 10-delige reeks te zien zal zijn op grote scherm.

Gebaseerd op de gelijknamige film is From Dusk Till Dawn: The Series een bovennatuurlijke misdaadreeks die draait rond bankovervaller Seth Gecko en zijn gewelddadige en onvoorspelbare broer Richard “Richie” Gecko. Wanneer beide broers een gewelddadige bankoverval plegen waarbij verschillende mensen het leven laten worden ze achterna gezeten door de FBI en Texas Rangers Earl McGraw en Freddie Gonzalez. Op de vlucht naar Mexico gijzelen Seth en Richie voormalig priester Jacob Fuller en zijn gezin. De bende probeert de grens over te steken en belanden daarbij in een stripclub die bevolkt wordt door vampieren. Om het er levend vanaf te brengen moeten Seth, zijn broer en de gegijzelden tot zonsopgang vechten.

Zane and DJ (1024x685)

From Dusk Till Dawn: The Series probeert de verhaallijn van de film verder uit te diepen door nieuwe personages toe te voegen aan het verhaal en meer achtergrondverhalen te brengen. Daarbij spenderen de makers ook meer aandacht aan de Mesoamerikaanse mythologie achter de schepsels van de stripclub. Voor de hoofdrollen doen de makers beroep op een internationale cast. D.J. Cotrona (GI Joe: Retaliation) en Zane Holtz (The Perks of Being A Wallflower) spelen de gebroeders Gecko. Daarnaast zijn er ook rollen voor Jesse Garcia, Eiza Gonzalez, Wilmer Valderrama, Adrianne Palicki, Jake Busey, Don Johnson en Robert Patrick.

Zane Holtz as Richie Gecko Eiza González as Santánico Pandemonium From the El Rey Network Original "From Dusk Till Dawn: The Series"

From Dusk Till Dawn is een serie van Robert Rodriguez, Carlos Coto en scenarist Diego Gutierrez. Robert Rodriguez heeft de regie voor de eerste, tweede en vierde aflevering voor zijn rekening genomen. De reeks is een productie van Miramax, die ook de internationale rechten van de serie voor zijn rekening neemt. Aangezien ze daarbij werken met Entertainment One, wiens producties vlot in de Benelux verhandeld worden, hebben wij er goede hoop op dat From Dusk Till Dawn: The Series ook weldra bij ons op één of andere manier te zien zal zijn.

From Dusk Till Dawn: The Series - OFFICIAL Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Eerste trailer voor From Dusk Till Dawn, the series”

  1. Klinkt goed en ziet er goed uit, al mis ik wel Salma… Lijkt me erg gaaf om een dergelijke serie op een groot scherm te zien, maar een retourtje Texas zit er helaas niet in. Alhoewel, zou er een bezoek aan Joe R. Lansdale aan kunnen koppelen.

    Ik heb 11 maart vast in m’n agenda gezet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie