Bang in het donker? Kijk de eerste trailer ‘Lights Out’

lights out 2016Van producent James Wan (The Conjuring) en regisseur David F. Sandberg komt een verhaal over een onbekende angst die schuilt in het donker. Een verhaal dat gebaseerd is op de gelijknamige korte film die Sandberg in 2013 maakte voor een filmwedstrijd en won. De Zweedse regisseur filmde het geheel toen in zijn eigen appartement en zijn echtgenote Lotta Losten speelde de hoofdrol. Direct had hij plannen voor een speelfilm, deze zomer is het zo ver; Lights Out draait vanaf 21 juli in de Nederlandse bioscopen.

Toen Rebecca (Teresa Palmer) haar ouderlijk huis verliet, verwachtte zij ook haar angsten uit haar kindertijd achter te laten. Tijdens haar jeugd was ze nooit helemaal zeker wat wel en wat niet echt was, zodra de lichten uit gingen… Nu ervaart haar kleine broertje Martin (Gabriel Bateman) dezelfde onverklaarbare en huiveringwekkende gebeurtenissen, welke haar vaak wakker hebben gehouden. Een angstaanjagende entiteit met een mysterieuze connectie met haar moeder Sophie (Maria Bello), duikt opnieuw op. Maar deze keer, naarmate Rebecca dichter bij de waarheid komt, valt niet langer te ontkennen dat al hun levens in gevaar zijn… zodra de lichten uit gaan.

Lights Out | Officiële trailer 1 | Vanaf 21 juli in de bioscoop

Lights Out is het speelfilm regiedebuut van David F. Sandberg. James Wan, Lawrence Grey en Eric Heisserer hebben de film geproduceerd, met Walter Hamada, Dave Neustadter en Richard Brener als uitvoerend producenten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Bang in het donker? Kijk de eerste trailer ‘Lights Out’”

  1. Die korte films die David en Lotta maken zijn briljant in hun eenvoud.

    Waarom dat nu weer verpesten met een goedkope full-length Hollywood horror met veel jumpscares en geschreeuw?

    Verzin eens wat nieuws, Hollywood.

    Beantwoorden

Plaats een reactie