In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Eerste trailer Resident Evil Revelations 2

Resident-Evil-Revelations-2In 2012 kwam de game Resident Evil Revelations uit op de Nintendo 3DS en werd een jaar later ook uitgebracht voor de consoles en PC. En het spel krijg begin 2015 een vervolg, niet op de 3DS, maar direct op PC, PlayStation 3/4 en Xbox 360/One. Capcom heeft de eerste trailer vrijgegeven:

Resident Evil Revelations 2- First Trailer

Het spel zal verspreid over vier episodes digitaal worden uitgebracht voor ongeveer vijf euro per stuk. Mocht je wat meer geduld hebben, dan kun je ook wachten op de complete versie die tegelijkertijd met het laatste deel te koop zal zijn, je zult dan iets meer moeten betalen en krijgt hiervoor wel extra (nog niet bekende) content.
Resident Evil Revelations 2 - Concept Teaser

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//