Eerste trailer Roald Dahl’s The Witches

Vanaf 16 december – ja, dan pas – draait de nieuwe verfilming van Roald Dahl’s The Witches in de Nederlandse bioscopen. De film is geregisseerd door Robert Zemeckis, die samen met Kenya Barris en Guillermo del Toro het scenario schreef. Als je dan ook nog de cast erbij noemt (Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci en Chris Rock) dan kan het bijna niet meer mis gaan. Hier is de eerste trailer:

Roald Dahl's The Witches | Officiële Trailer NL | 25 november in de bioscoop

Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

The Witches werd in 1990 verfilmd door Nicolas Roeg en heeft denk ik genoeg kinderen slapeloze nachten bezorgd. De nieuwe verfilming door Robert Zemeckis geeft aan het geliefde boek van Roald Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het schijnt dat deze versie het boek getrouwer volgt.

Wat verwacht jij van Roald Dahl’s The Witches?

https://www.facebook.com/denachtvlinders/posts/10157198377051402

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie