Eerste trailer voor tweede seizoen zombieserie Kingdom

Vorig verscheen de eerste Zuid-Koreaanse zombieserie Kingdom op Netflix. Al voor de release werd aangekondigd dat er sowieso een tweede seizoen zou komen. Na het kijken van het eerste seizoen kan ik toevoegen dat het zeker niet vervelend is dat er meer afleveringen komen.

Vandaag verscheen op Youtube de eerste teaser van Kingdom seizoen 2. De afleveren verschijnen op 13 maart op de streamingdienst.

Kingdom Season 2 | Official Teaser | Netflix [ENG SUB]

Kingdom speelt zich af in het Korea van zo’n 1000 jaar terug, de middeleeuwse Joseon periode. De vorst is geveld door een verschrikkelijk virus en de kroonprins wordt uit het hof verdreven door zijn tegenstanders. Terwijl het land overrompeld wordt door hordes zombies, moet de prins zijn land, volk en de troon zien te redden.

Hoofdrollen zijn voor Ju Ji-Hoon, Bae Doona, Ryu Seung-Ryong, Kim Sangho, Heo Joon-Ho en Jeon Seok-Ho in de serie geregisseerd door Kim Seung-Hun. Scenarist Kim Eun-Hee werkte het verhaal uit dat is gebaseerd op de webcomicreeks Burning Hell – Land of God van Youn In-Wan.

Heb jij Kingdom op Netflix gezien? Benieuwd naar seizoen 2?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sanderr
3 jaren geleden

Ik bedoelde tijdens de borrel toch deze laatst, Frank. Haha.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x