Trailer The Forever Purge – Alle regels worden gebroken

Deze zomer worden alle regels gebroken in The Forever Purge wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen! Hier is de eerste trailer van de nieuwe film in The Purge-reeks die vanaf 1 juli in de bioscopen zal draaien:

Eerste Trailer The Forever Purge

In dit nieuwe hoofdstuk van horrorfranchise The Purge zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig.

Adela en haar man Juan wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb, wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan. Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan – inclusief Dylans vrouw en zijn zus. Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

The Forever Purge is geregisseerd door Everardo Gout, schrijver-regisseur van de bekroonde thriller Days of Grace. Het scenario is geschreven door James DeMonaco, de bedenker van de franchise. De cast bestaat onder andere uit Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Will Patton, Josh Lucas,Cassidy Freema en Leven Rambin.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie