Eerste trailer True Blood seizoen 5

Fans van True Blood moeten nog een paar maanden wachten, maar vanaf 4 september kun je seizoen 5 verwachten op FOXlife. In dit nieuwe seizoen mogen we weer genieten van de driehoeksrelatie tussen Sookie, Bill en Eric. En ook Pam, Jason, de altijd exentrieke Lafayette en weerwolf Alicide zijn weer van de partij. Om er maar een paar te noemen. De grote vraag is natuurlijk of Rutina Wesley (Tara) terug komt in dit deel, aangezien ze in seizoen 4 genadeloos door het hoofd werd geschoten door weerwolf Debbie Pelt. Maar dat houdt HBO in de trailers goed verborgen.

Wat wel duidelijk is, is dat Russell Edgington terug is. Dat wordt dus nog spannend want hij zal wel ‘bloedlink’ zijn en uit op wraak (de zin ’they will suffer’ voorspelt meestal niet veel goeds).

Daarnaast is anti-vampier leider Steve Newlin terug. Alleen staat hij dit keer aan de andere kant, aangezien hij nu zelf een vampier is. En natuurlijk moeten nu de mensen weer gestraft worden.

Een opvallende, nieuwe verschijning is Christopher Meloni (Law and order, OZ) die de rol speelt van Roman, het hoofd van The Authority. In de vorige seizoenen was The Authority meer een begrip, in seizoen 5 krijg het eindelijk een gezicht en zal het een grote rol gaan spelen.

En dan nog even terug naar Sookie en haar liefdes problemen. Zo maakte ze de vreemde switch van Bill naar badboy Eric en aan het eind van Seizoen 4 wilde ze, ze allebei niet meer. Ondertussen vond ze Alcide eigenljk ook wel leuk en het lijkt erop dat, dat gaat voortkabbelen in seizoen 5. Of zal ze toch weer terug gaan naar Bill of Eric? Of beide?

Wellicht dat er met de huidige staat van Anna Paquin al een vooruitblik gegeven kan worden. Ze verwacht namelijk in real life een kind met hubby Stephen Moyer. Dat zou een mooie nieuwe verhaallijn kunnen worden. Een kind dat kwart fee, kwart mens en half vampier is, of toch half weerwolf?

Goed, de trailer laat je in ieder geval achter met genoeg vragen: wie z’n bloed zit in er in dat glazen flesje? Wat gaat The Authority doen met het Russell Edgington probleem? En gaan ze het allemaal overleven dit seizoen? Nog vier maandjes en dan krijg je een antwoord op al je vragen…

Interessant artikel?

2 gedachten over “Eerste trailer True Blood seizoen 5”

Plaats een reactie