Eerste trailer van de animatiefilm ‘The Addams Family’

MGM heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende animatiefilm The Addams Family.  De trailer laat ons een kijkje nemen in het nieuwe huis van Morticia, Gomez, en de rest van de familie Addams!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het leven van de familie Addams wordt helemaal op zijn kop gezet, wanneer ze ontdekken dat de nabije buurtbewoners zich plotseling zenuwachtig gedragen. Ze worden aangespoord door een televisiepresentatrice die maar al te graag van de gekke familie Addams af wil. Alsof dat niet genoeg is, moet Wednesday voor de allereerste keer naar een openbare school en bereidt Pugsley zich voor op een belangrijk optreden.

The Addams Family is een fictieve familie bedacht door Charles Addams.  De familie verscheen oorspronkelijk in een reeks strips, maar inmiddels bestaat er ook een tv-series, een tekenfilm en drie films: The Addams Family (1991) en The Addams Family Values (1993), The Addams Family Reunion (1998).

The Addams Family (2019) is geregisseerd door Conrad Vernon en Greg Tiernan, de makers van de 3D-animatiefilm Sausage Party. Er was in eerste instantie sprake van een stop-motion verfilming over de macabere familie door Tim Burton, maar helaas werden deze plannen weer opgeborgen.

Gerelateerde afbeelding

Met stemmen van: Oscar Isaac (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (Uncle Fester), Bette Midler (Grandmama) en Allison Janney (Margaux Needler).

The Addams Family is vanaf 5 december te zien in de Nederlandse bioscoop, ongetwijfeld ook met een Nederlandstalige versie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie