Kijk de eerste trailer van Victor Frankenstein

Victor Frankenstein
James McAvoy en Daniel Radcliffe spelen de hoofdrollen in een dynamische en spannende twist op het legendarische verhaal van Mary Shelly. Al in de zomer van 2011 trok filmstudio FOX scenarist Max Landis aan om een script over het monster van Frankenstein te schrijven. Het resultaat, geregisseerd door Paul McGuigan, zal in maart 2016 de bioscopen bereiken
victor-frankenstein-poster
De radicale wetenschapper Victor Frankenstein (James McAvoy) en zijn even zo briljante protégé Igor Strausman (Daniel Radcliffe) delen een nobele visie op het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten van Victor gaan te ver, en zijn obsessie heeft gruwelijke gevolgen. Igor is de enige die Victor, inmiddels op het randje van krankzinnigheid, nog kan beschermen voor zichzelf en voor zijn monsterlijke creatie.

Victor Frankenstein | Officiële trailer 1 | Ondertiteld | 17 maart in de bioscoop

Naast James McAvoy en Daniel Radcliffe maken ook Jessica Brown Findlay , Andrew Scott en Freddie Fox deel uit van de cast. ‘Victor Frankenstein’ is vanaf 17 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop te zien.
Victor Frankenstein

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Ziet er wel tof uit, maar misschien ook een beetje té action packed om naar mijn smaak echt een goede film te zijn.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x