Eerste trailer voor film met horrorpop M3GAN

2023 begint met de horrorfilm MEGAN over een levensechte pop met kunstmatige intelligentie. Het verhaal is bedacht door Akela Cooper en James Wan, die laatste kennen we natuurlijk van de Saw- Insidious- en The Conjuring-filmreeksen. Gerard Johnstone zit in de regiestoel, terwijl naast James Wan ook Jason Blum als producent betrokken is. Mogelijk zeer interessant dus.

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

De trailer vind ik flink veel weggeven, kijken op eigen risico. Wel denk ik dat dit heerlijk vermakelijk wordt.

M3GAN | Officiële Trailer 1

M3GAN draait vanaf 12 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Eerste trailer voor film met horrorpop M3GAN”

  1. De trailer geeft inderdaad wel veel weg, maar zorgt er ook voor dat ik deze film echt wel wil zien! Na Chucky (in de remake ook een op hol geslagen AI), Annabelle en The Boy nu de volgende horrorpop.
    Maar met Wan en Blum moet dit haast wel goed komen. En zoals ik al zei, de trailer smaakt zeker naar meer!

    PS: leuk die nieuwe comment component. Ziet er goed uit en ook leuk dat je een reactie een plus of min kunt geven en mensen kunt volgen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie