Eerste trailer voor I Know What You Did Last Summer serie

Ben jij braaf geweest deze zomer? Vanaf 15 oktober komt de serie I Know What You Did Last Summer, gebaseerd op de nineties slasher hit met dezelfde naam, naar Amazon Prime Video. De eerste trailer kijk je hier!

Het verhaal van de langverwachte Amazon Original serie I Know What You Did Last Summer is een vertrouwd gegeven, als je de films kent. Een jaar na een fataal auto-ongeluk wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim, terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. De trailer licht een tipje van de sluier op over hoe alles begint..

I Know What You Did Last Summer | Official Teaser | Prime Video

Deze killer serie zal bestaan uit 8 afleveringen, die exclusief te zien zullen zijn bij Prime Video. En de premiére gaat er met gestrekt been in: de eerste vier afleveringen van I Know What You Did Last Summer komen tegelijk uit op 15 oktober! Nieuwe afleveringen volgen daarna elke vrijdag daarop, met een spannende seizoensfinale op 12 november 2021.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Eerste trailer voor I Know What You Did Last Summer serie”

  1. Dat lijkt meer een trailer voor een softcore sex film dan voor een horror serie. Geen druppel bloed, veel meisjes die zoenen en kennelijk moet een appje dat ontvangen wordt aangeven hoe “spannend” dit gaat worden. I’m coming for you!
    Daarnaast was de filmserie ook maar middelmatig en daarom zie ik persoonlijk geen enkele noodzaak om deze serie te gaan kijken.

    Beantwoorden
    • Ik denk dat de serie mikt op een tienerpubliek. Ik behoor niet tot die doelgroep, dus ik voel me ook niet in het bijzonder aangesproken door deze trailer 😉

      Beantwoorden

Plaats een reactie