Eerste trailer voor NBC’s serie Dracula

Dracula-NBC

Het is het jaar 1890 en Dracula (Jonathan Rhys-Meyers, bekend van The Tudors) doet zich voor als een Amerikaanse zakenman die naar London reist om de mensen uit de Victoriaanse tijd warm te maken voor de moderne wetenschap en technologie. Maar de ware reden dat hij naar Londen afreist is dat Dracula wraak wilt nemen op degene die hem eeuwen terug hebben verbrand en zo zijn leven hebben verwoest. Er is echter één element die zijn hele plan op de helling zet: hij wordt hopeloos verliefd op een dame die op de reïncarnatie van zijn overleden vrouw lijkt.

Komende herfst begint op de Amerikaanse zender NBC de serie Dracula. Het idee voor de reeks kwam van scenarist Cole Haddon, 24-producer Tony Krantz en voormalig HBO-hoofd van de filmafdeling Colin Callender. Dan Knauf wordt de showrunner van de reeks, hij is vooral bekend als de man achter de HBO- en veel te vroeg afgevoerde cultreeks Carnivale.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Eerste trailer voor NBC’s serie Dracula”

  1. Volg deze serie nu al een tijdje. In het begin vond ik het maar erg Amerikaans en een beetje nep maar des te langer de serie loopt des te beter ik m vind worden. Ik zit er elke zondag naar uit te kijken.

    Schijnt alleen wel een dure serie te zijn en de ratings in Amerika zijn niet heel goed dus ik vraag me af of er een tweede seizoen komt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie