Eli Roth gaat de clown uithangen

Sinds Grindhouse van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino zijn fake-trailers een ware bron voor nieuwe films geworden, van de vijf trailers zijn er twee verfilmd (Machete, Hobo with a Shotgun) en wordt en over twee andere nog nagedacht (Werewolf Women of the SS, Thanksgiving).

Eind oktober maakten reclamemakers Jon Watts en Christopher D. Ford een fake-trailer voor de horrorfilm Clown en plaatsten het op youtube, als extra bluf werd erbij vermeldt dat de film geregisseerd werd door de Master of Horror; Eli Roth.

Hoewel Eli Roth hier niets van af wist, was hij meteen enthousiast over de trailer. “This is so good even I thought it was real: http://youtube.com/watch?v=utmvmr7cgcg I WANT TO SEE CLOWN!!” twitterde @EliRoth. Hij besloot daarom ook direct contact te zoeken met de twee reclamemakers om ervoor te zorgen dat de horrorfilm Clown ook werkelijk geproduceerd gaat worden.

De ingehuurde Clown voor de verjaardag van zijn zoontje komt niet opdagen, dus besluit de vader zichzelf maar te verkleden als Clown. Na de feestelijke middag lukt het hem met geen mogelijkheid op het clownspak uit te trekken, het vervloekte clownspak verandert zijn persoonlijkheid en bedreigt zijn gezin.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Hmmm, ben benieuwd of deze clown net zo eng gaat worden als John Wayne Gacy en Stephen King’s Pennywise…

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Pfff, alsof die eng waren… Die clown van McDonalds is eng, sinds die eens aan de kassa stond laat ik mijn bestelling mooi door een ander afhalen. Of nee, da’s gewoon luiheid ; )
Maar eerlijk? Deze trailer opent perspectieven, zeker weten!

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het heeft zeker iets 🙂 Als ze het voor elkaar krijgen om er echt een horrorfilm van te maken, terwijl het monster een clown is, dan is dat wel gaaf.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

En ik had toch al zo’n hekel aan clowns!
Op zich wel cool dat je zelf een fake trailer maakt, die dan door de meester himself opgepikt wordt. Leuke successtory.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x