Eli Roth presenteert een reeks creepy programma’s voor Discovery+

Filmregisseur Eli Roth (Cabin Fever, Hostel) is niet heel productief in het maken van films, Death Wish en The House with a Clock in Its Walls stammen alweer uit 2018. Hij houd zich liever bezig met het produceren van films én het maken van programma’s overparanormale fenomenen voor Travel Channel/Discovery Plus! Binnenkort verschijnt daar Eli Roth Presents: The Legion of Exorcists en een nieuw seizoen van Eli Roth Presents: A Ghost Ruined My Life.

Nooit van gehoord? Ik ook niet. Daarom hier meer informatie!

Eli Roth Presents: The Legion of Exorcists beschrijft angstaanjagende verhalen over demonische bezetenheid van vervloekte objecten tot aan volledige overnames van het menselijk lichaam. Het kwaad wordt vanaf de frontlinie bestreden door een legioen vooraanstaande exorcistendie hun geloof gebruiken om de duivel op afstand te houden en de vrede te herstellen onder degenen die in zijn greep zijn. Deze zes spirituele krijgers, waaronder een demonoloog en verschillende leiders van religieuze bedieningen, komen voor het eerst samen om hun persoonlijke zaken en intense ervaringen te delen in de strijd tegen kwaadwillende entiteiten in de hoop ze voorgoed te verbannen. Trailer:

Eli Roth Presents: A Ghost Ruined My Life gaat over waargebeurde verhalen over spoken die een angstaanjagende tol hebben geëist van nietsvermoedende mensen.

Op de Nederlandse Discovery Plus zijn beide programma’s nog niet te zien. Wel vinden we dat het mogelijk evenzo vermakelijke Eli Roth Presents: My Possessed Pet.

Wat als een kwaadaardige aanwezigheid je huisdier te pakken krijgt? Eli Roth onderzoekt de waargebeurde, angstaanjagende verhalen over wat er gebeurt als boze geesten, vloeken en demonen huisdieren overnemen.

Kijk jij graag programma’s over bovennatuurlijke, paranormale fenomenen? Wat is dan jouw favoriete show?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Eli Roth presenteert een reeks creepy programma’s voor Discovery+”

  1. “Wat als een kwaadaardige aanwezigheid je huisdier te pakken krijgt?”
    Als een demoon met mijn hond aan de haal wilt gaan trek ik zijn ziel aan stukken!

    Eli Roth doet tenminste nog pogingen om met (relatief) iets nieuws te komen wat nog niet al te ver uitgemolken is. Je had wel Pet Sematary natuurlijk maar dat waren meer Zombiebeestjes. Ik kan verder geen film zo 1, 2, 3 bedenken waarin bezeten dieren voor komen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie