Endless: een super-slow-motion korte horrorfilm

De korte Britse film Endless is geïnspireerd op de uitspraak “When your death is near, time will seem to slow to a crawl” van Dr. David Eagleman

korte film Endless door Matt Bloom

Waarom is deze korte horrorfilm zo goed? Omdat hij zo lang duurt. Het verhaal van Endless zou op normale snelheid slechts 30 seconden duren, maar de details zullen je dan waarschijnlijk ontgaan. Voor de opnames is een framerate van 400 tot 1000 beelden per seconde gebruikt, terwijl 30 normaal is. Naast een Phantom Gold HD en een Sony HD Pro camera is er ook gefilmd met een iPhone 4.

De film is gemaakt door Matt Bloom, de cast bestaat uit Jenna Harrison (Lucy), Chris Geere (Abraham) en Katy Gannon (Mina).

'Endless' independent short horror film, Starring Chris Geere and Jenna Harrison
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Endless: een super-slow-motion korte horrorfilm”

 1. Ik vond de slowmotion toch iets teveel van het goede.. Voegde het nou echt zoveel toe? Het idee is leuk, maar ik had het interessanter gevonden als je door die slowmotion ook nog echt details kon zien die je normaal zou missen.

  Beantwoorden
 2. Heel gaaf gedaan – blijft een mooi stukje techniek die Phantom Gold HD 🙂 .. de VFX zijn misschien wel iets minder – maar ’t staat als een huis!

  @bas – you didn’t get the point, did ya? 😛

  Beantwoorden
 3. Ik vind hem ook super! Ziet er erg gaaf uit. Ik vind wel dat de emoties een beetje snel gaan, op het moment dat hij zijn bommengordel laat zien vallen de moeder en dochter elkaar al berustend in de armen…
  En verder, volgens mij zie ik het punt ook niet. Heel mooi, maar…?

  Beantwoorden

Plaats een reactie