Endless: een super-slow-motion korte horrorfilm

De korte Britse film Endless is geïnspireerd op de uitspraak “When your death is near, time will seem to slow to a crawl” van Dr. David Eagleman

korte film Endless door Matt Bloom

Waarom is deze korte horrorfilm zo goed? Omdat hij zo lang duurt. Het verhaal van Endless zou op normale snelheid slechts 30 seconden duren, maar de details zullen je dan waarschijnlijk ontgaan. Voor de opnames is een framerate van 400 tot 1000 beelden per seconde gebruikt, terwijl 30 normaal is. Naast een Phantom Gold HD en een Sony HD Pro camera is er ook gefilmd met een iPhone 4.

De film is gemaakt door Matt Bloom, de cast bestaat uit Jenna Harrison (Lucy), Chris Geere (Abraham) en Katy Gannon (Mina).

'Endless' independent short horror film, Starring Chris Geere and Jenna Harrison
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Gaaf gemaakt! Ondanks dat het slow motion is, lijkt het helemaal niet zo lang te duren.

Bas
Bas
12 jaren geleden

Ik vond de slowmotion toch iets teveel van het goede.. Voegde het nou echt zoveel toe? Het idee is leuk, maar ik had het interessanter gevonden als je door die slowmotion ook nog echt details kon zien die je normaal zou missen.

Ruben
Ruben
12 jaren geleden

Heel gaaf gedaan – blijft een mooi stukje techniek die Phantom Gold HD 🙂 .. de VFX zijn misschien wel iets minder – maar ’t staat als een huis!

@bas – you didn’t get the point, did ya? 😛

Bas
Bas
12 jaren geleden

Blijkbaar niet? ;p

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ik vind hem ook super! Ziet er erg gaaf uit. Ik vind wel dat de emoties een beetje snel gaan, op het moment dat hij zijn bommengordel laat zien vallen de moeder en dochter elkaar al berustend in de armen…
En verder, volgens mij zie ik het punt ook niet. Heel mooi, maar…?

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x