Epic Game Store geeft 15 games cadeau vanaf 17 december

De Epic Game Store heeft naar aanloop van het eind van het jaar een leuke actie. Vanaf morgen, 17 december, kan je elke dag gratis een game downloaden. Er is maar een ‘maar’, je hebt per game 24 uur de tijd om hem te claimen, daarna verdwijnt ie weer. Naast deze gratis games kan je ook een hoop kortingen verwachten, cadeautjes die tot wel 75% korting kunnen geven en andere leuke goodies.

Er komt dus een periode aan van ruim twee weken waarin je elke dag een andere game kan claimen, heb je nog spellen op je wenslijst? Dan is het nu tijd om naar de Epic Game Store te surfen en ze favoriet te maken. Als ze dan aangeboden worden, krijg je vanzelf een mail zodat je het niet vergeet.

Hieronder zie je een lijst met spellen die op dit moment de ronde doet op social media. Het is met recht een Epic-lijstje.

Misschien wel iets te Epic. Horizon Zero Dawn is verkeerd gespeld. Neem dit dus vooral nog met een korrel zout, maar hou vanaf de 17e zeker de Epic Store in de gaten! Misschien zitten er wel een paar vette horrorgames tussen.

update: 19/12/2020: Deze lijst lijst realistische, de eerste drie titels kloppen al:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Epic Game Store geeft 15 games cadeau vanaf 17 december”

  1. Wát een lijst zeg. Wel misschien een té mooie lijst zoals je zelf al aangaf. Vooral titels zoals The Witcher 3 doen me twijfelen. CD Projekt heeft namelijk hun eigen digitale storefront met GOG! (Al zie ik ze er voor aan om als extraatje The Witcher 3 ook dáár gratis aan te bieden). Overigens is Horizon Zero Dawn pas heel kort geleden op de PC verschenen.

    Ongeacht de games die ze wel of niet gaan aanbieden is het wel een killeractie natuurlijk. We zullen zien!

    Beantwoorden

Plaats een reactie