Trailer voor Twin Mirror

Tijdens de Gamescom van 2018 kondigde Dontnod, uitgever van Life is Strange, de game Twin Mirror aan. Deze thriller zou eigenlijk uit drie delen bestaan, maar komt nu uit als één geheel. Het lijkt in grote delen erg op hun andere game, dus verwacht veel dialogen waarin keuzes belangrijk zijn en bepalend voor de uitkomst. Met Life is Strange had Dontnod een ware hit te pakken, dus wat dat betreft zit het qua kwaliteit van de game wel snor. Twin Mirror is wel een stuk realistischer en grimmiger en heeft maar drie delen in totaal, die dus in losse episodes uitgebracht gaan worden.

In Twin Mirror speel je Sam Higgs, een onderzoeksjournalist die net een goede vriend heeft verloren. Hij keert terug naar het klein plaatsje Basswood in Virginia, om de begrafenis bij te wonen. Als hij op de ochtend van de begrafenis wakker wordt in een hotelkamer met een overhemd vol met bloedvlekken, begint voor hem een merkwaardig avontuur waarin hij op zoek gaat naar antwoorden. Omdat Sam het moeilijk heeft met het verlies en hierdoor een beetje de weg kwijt is, moet hij ook nog naar zichzelf op zoek gaan.

De game komt ergens dit jaar uit voor PC.

Twin Mirror | Lost on Arrival Gameplay | DONTNOD Entertainment

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Seppe
Seppe
3 jaren geleden

Twin Mirror wordt niet meer in delen uitgebracht, maar als één volledige game. Dat vertelde ontwikkelaar Dontnod Entertainment tijdens de PC Gaming Show.

Frank Mulder
3 jaren geleden
Antwoord aan  Seppe

Dank! Door alle nieuwtjes deze wijziging net even gemist. Aangepast.
Naar welke aangekondigde game kijk jij het meeste uit?

jack
jack
3 jaren geleden

Alsook de game komt ook uit op ps4 en xbone. Niet alleen PC.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x