Trailer voor Twin Mirror

Tijdens de Gamescom van 2018 kondigde Dontnod, uitgever van Life is Strange, de game Twin Mirror aan. Deze thriller zou eigenlijk uit drie delen bestaan, maar komt nu uit als één geheel. Het lijkt in grote delen erg op hun andere game, dus verwacht veel dialogen waarin keuzes belangrijk zijn en bepalend voor de uitkomst. Met Life is Strange had Dontnod een ware hit te pakken, dus wat dat betreft zit het qua kwaliteit van de game wel snor. Twin Mirror is wel een stuk realistischer en grimmiger en heeft maar drie delen in totaal, die dus in losse episodes uitgebracht gaan worden.

In Twin Mirror speel je Sam Higgs, een onderzoeksjournalist die net een goede vriend heeft verloren. Hij keert terug naar het klein plaatsje Basswood in Virginia, om de begrafenis bij te wonen. Als hij op de ochtend van de begrafenis wakker wordt in een hotelkamer met een overhemd vol met bloedvlekken, begint voor hem een merkwaardig avontuur waarin hij op zoek gaat naar antwoorden. Omdat Sam het moeilijk heeft met het verlies en hierdoor een beetje de weg kwijt is, moet hij ook nog naar zichzelf op zoek gaan.

De game komt ergens dit jaar uit voor PC.

Twin Mirror | Lost on Arrival Gameplay | DONTNOD Entertainment

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer voor Twin Mirror”

  1. Twin Mirror wordt niet meer in delen uitgebracht, maar als één volledige game. Dat vertelde ontwikkelaar Dontnod Entertainment tijdens de PC Gaming Show.

    Beantwoorden

Plaats een reactie