Er komt geen Tremors tv-serie. Er is wel een trailer!

Tremors Syfy TV-series

Syfy heeft een een pilot gemaakt van Tremors, een reboot van de gelijknamige cult-klassieker uit 1990. In de film blijken ondergrondse wormachtige monsters af te komen op geluid en trillingen. En dat maakte voor een zeer vermakelijke film. De Tremors-franchise kwam uiteindelijk met nog vier sequels (Tremors 2: Aftershocks, Tremors 3: Back to Perfection, Tremors 5: Bloodlines, en Tremors: A Cold Day in Hell) en een prequel (Tremors 4: The Legend Begins). Maar de Graboids zijn weer terug. Bijna 30 jaar na het eerste deel van de film met een nieuwe serie Tremors. Kevin Bacon en Fred Ward spelen daarin opnieuw een hoofdrol.

kevin bacon - tremors (1990 / 2018)

In de nieuwe Tremors, geschreven door Andrew Miller, zijn de Graboid-wormen die Perfection vernietigden, terug. De enige hoop van de stad om te overleven is gericht op Valentine McKee (Kevin Bacon), die de wormen in het verleden versloeg. Bacon toonde zijn interesse voor een reboot van Tremors in 2015. “Dit is eigenlijk het enige personage dat ik ooit heb gespeeld dat ik opnieuw tot leven zou willen wekken”, zo zei hij destijds.

Echter, de nieuwe Tremors-serie werd al afgeschoten voordat het zelfs geboren kon worden, met Syfy die de stekker slechts een paar weken geleden eruit trok. Maar internet is een ruige plek, een uitgestrekte woestijn waar zo ongeveer alles uit de grond kan komen. Zoals een heel gave trailer voor Tremors, de serie die er nog gaat komen, gevuld met gigantische wormen en natuurlijk heel veel Kevin Bacon die een cowboyhoed draagt.

Dus kijk hier nog de trailer voordat Syfy besluit ook deze af te schieten!

Wat vinden jullie ervan?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Er komt geen Tremors tv-serie. Er is wel een trailer!”

 1. Haha, Dune meets A Quiet Place 🙂
  Maar goede trailer en eeuwig zonde dat de stekker uit dit project is getrokken. De films, vooral de eerste, waren zeer vermakelijk.

  Beantwoorden
  • Done, hoewel ik niet zeker weet of het is gelukt.
   Het was kennelijk de bedoeling dat ik nog 10 petities zou tekenen en dat heb ik afgebroken. En ik heb geen Facebook, dat leek ook niet gewenst geloof ik. Anyway, ik heb het geprobeerd 🙂

   Beantwoorden

Plaats een reactie