Beelden van erotische horrorgame Catherine

In Japan werd Marvel vs Capcom 3 van de eerste plaats van de verkoopcijfers gehouden door het puzzelspelletje Catherine. En hoewel dit heel onschuldig klinkt zit het spel vol met horror en erotiek. In de wereld van het spel Catherine sterven diverse mannen in hun slaap, hun gezicht vertrokken van angst.

Catherine - game

Vincent is een jonge man en woont in het gebied van de vreemde sterfgevallen, al lijkt hij zijn eigen problemen te hebben. Zijn vriendin wil met hem trouwen, maar Vincent ziet dat eigenlijk niet zo zitten, ook ontmoet hij de mysterieuze Catherine en wordt er stapel verliefd op. Na een one night stand met de verleidelijke vrouw heeft Vincent opeens verschrikkelijke nachtmerries…

En die nachtmerries zijn de puzzles in het spel dat stikt van de schapen. Maar niet zomaar schappen, het zijn de andere slachtoffers van Catherine, die er ook alles aan doen om te overleven, want als je sterft in je nachtmerrie, dan ben je in het echte leven ook morsdood.

Leuk? Oordeel zelf aan de hand van deze gameplay trailer:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zvzijjVhfEE?rel=0&w=620&h=379]

En ook de screenshots van Catherine zien er zoveel zoetsappig als horror uit:

Catherine zou in eerste instantie niet buiten Japan worden uitgegeven, maar door het verkoopsucces wordt het spel inmiddels vertaald en komt het deze zomer uit in Amerika voor Xbox 360 en Playstation 3. Over een Europese release is nog niets bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie