Eternity – Vampierenoorlog in Zuid-Afrika (trailer)

Eternity - Romantisch Vampieren ThrillerBilly (Andre Frauenstein) is een gevoelige, knappe jonge vampier die de nachten feestend en jagend met zijn vrienden in de stad doorbrengt sluipend de stad. Ze leiden een geweldig leven, echter Billy is eenzaam en opzoek naar ware liefde. Als hij Jenny (Rikki Brest), een mooi en charmant menselijke meisje in een nachtclub ontmoet hij meteen verkocht. Hij gooit zijn charmes in de strijd en heeft succes, ze valt voor hem.

Als Jenny’s vader, Tevis Shapiro (Ian Roberts), een menselijke wetenschapper bij onderzoek naar een medicijn voor HIV / Aids-virus per ongeluk een serum ontdekt dat vampieren in staat stelt om in het daglicht te overleven, worden ze het middelpunt van een vampierenoorlog. Er ontstaan twee kampen, de conservatieve clanleider Constantijn moet niets van het serum hebben en strijd tegen de op macht beluste Borlak, die zijn kans ziet op totale onderdrukking van de mensheid.

Een romantische thriller, zo blijkt uit de omschrijving van Zuid-Afrikaanse film Eternity, gefilmd in 19 nachten in Johannesburg. De thriller zal vanaf 24 december daar en in de VS gaan draaien.

Eternity - Vampire Movie - Official Trailer.mp4

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie