Can you survive the Evil Birthday Clown?

Zeven dagenlang stalkt de Evil Birthday Clown zijn slachtoffers. Hij terroriseert de ze met enge smsjes en berichten via de brievenbus. Hij laat de jarige weten dat hij in de gaten worden gehouden en dat hij elk moment kan worden aangevallen.

De clown is geen ontsnapte psychopaat, en nee ook geen monster. Hij is gewoon een acteur, ingehuurd door paps en mams als verjaardagscadeau. En aangevallen worden? Ja een taart, vol in je gezicht!

Per post wordt de jarige geïnformeerd dat hij een Evil Clown gekregen heeft. Vanaf dat moment probeert de clown de jarige tot waanzin te drijven door hem te stalken met o. a. het versturen van enge smsjes en het “feestelijk” versieren van muren, aldus de initiatiefnemer Dominic Deville van het Luzernse evenementenbureau Clockworx.

Mocht de psychische stress toch iets te groot worden dan kan de service elk moment worden stopgezet.

Lukt de jarige het om zeven dagen lang aan de aanval van de clown te ontsnappen, dan krijgt deze de taart als geschenk. Ook krijgt de jarige Jop een t-shirt met de opdruk “I survived the Evil Birthday Clown”. Nu maar hopen dat hij/zij niet een levenlang opgescheept zit met coulrofobie.*

Het hele avontuur kost 666 Zwitserse Franken (€ 464,45) en wordt hoe dan ook een verjaardag om nooit meer te vergeten… Wil je de Evil Clown boeken www.evilbirthdayclown.com

*Angst voor clowns

evil birthday clown

Interessant artikel?

5 gedachten over “Can you survive the Evil Birthday Clown?”

Plaats een reactie