Evil Dead 2: Board Game behaalt Kickstarter-doel

Deze week is er een Kickstarter gestart voor Evil Dead 2: The Official Board Game, en nu al is het doel van $70.000 met bijna $100.000 overtroffen!

Click here to display content from Kickstarter.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.


De crowdfundingcampagne is gestart door Space Goat, een bedrijf dat ondanks de naam serieus al jaren in de comic-industrie werkt. Zo zijn ze de publisher van de officiele Evil Dead 2 comics en werken ze ook voor Marvel, DC, Riot Games en Blizzard.
Evil Dead 2: Board Game wordt een survival horror tabletop game voor 2 tot 6 spelers. In 60-90 minuten moet je bladzijdes van de Ex-Mortis vinden en tegelijkertijd de bovennatuurlijke demonische aanvallen afweren. Denk aan Deadites, demonen, Ash’ hand!, de boom en de Deadite-versies van jouw medespelers. Zorg dat je zelf niet in een evil deadites verandert!
Het basisspel zal het volgende bevatten:
evil-dead-2-boardgame
Nu de Kickstarter-campagne succesvol is, worden de stretchgoals open gezet en ontvangen crowdfunders die meer dan $60 hebben gestort extra en luxere poppetjes.

Wil je Evil Dead 2: The Official Board Game steunen én een kopie van het spel ontvangen? Dan ben je voor Nederland/België $60 + ~$33 (verzendkosten) kwijt. Zou jij ~€80 uitgeven aan een Evil Dead bordspel? Meer info op Kickstarter.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie