Evil Dead 2: Board Game behaalt Kickstarter-doel

Deze week is er een Kickstarter gestart voor Evil Dead 2: The Official Board Game, en nu al is het doel van $70.000 met bijna $100.000 overtroffen!

De crowdfundingcampagne is gestart door Space Goat, een bedrijf dat ondanks de naam serieus al jaren in de comic-industrie werkt. Zo zijn ze de publisher van de officiele Evil Dead 2 comics en werken ze ook voor Marvel, DC, Riot Games en Blizzard.
Evil Dead 2: Board Game wordt een survival horror tabletop game voor 2 tot 6 spelers. In 60-90 minuten moet je bladzijdes van de Ex-Mortis vinden en tegelijkertijd de bovennatuurlijke demonische aanvallen afweren. Denk aan Deadites, demonen, Ash’ hand!, de boom en de Deadite-versies van jouw medespelers. Zorg dat je zelf niet in een evil deadites verandert!
Het basisspel zal het volgende bevatten:
evil-dead-2-boardgame
Nu de Kickstarter-campagne succesvol is, worden de stretchgoals open gezet en ontvangen crowdfunders die meer dan $60 hebben gestort extra en luxere poppetjes.

Wil je Evil Dead 2: The Official Board Game steunen én een kopie van het spel ontvangen? Dan ben je voor Nederland/België $60 + ~$33 (verzendkosten) kwijt. Zou jij ~€80 uitgeven aan een Evil Dead bordspel? Meer info op Kickstarter.

Plaats een reactie