Evil Dead The Game officieel in de maak, trailer:

Ontwikkelaar Saber Interactive en uitgever Boss Team Games hebben tijdens de Game Awards op 10 december jongstleden hun nieuwste creatie aangekondigd: Evil Dead The Game. In de game zien we oudgediende Ash Williams terugkeren naar de plek des onheils waar het allemaal begon, het iconische hutje in het bos. Andere locaties zullen er ook zijn, maar die zijn nog niet bekend gemaakt. Naast Ash zien we nog meer bekende gezichten uit zowel de films als de tv-serie.

De trailer laat 4 vs de rest-achtige gameplay zien, zoals we dat kennen van bijvoorbeeld Left 4 Dead. Je kan zowel coöp als pvp spelen en je moet hordes zombies zien te overleven. De game komt naar de next-gen consoles, de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de PC. Er is nog geen precieze datum voor bekend, maar het staat gepland voor ergens in 2021. Ik hou je op de hoogte, het ziet er supervet uit!

Evil Dead: The Game - The Game Awards 2020: Reveal Trailer | PS5, PS4

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie