‘Evil Dead: The Game’ laat je spelen als Kanderian Demon

Evil Dead the Game
Ash is ook van de partij

Evil Dead: The Game krijgt ondanks de vele vertragingen toch een nieuwe trailer om ons zoet te houden. In deze trailer zien we iets wat nog niet echt onder de aandacht is gebracht: de mogelijkheid om te spelen als een van de iconische demonen die de franchise rijk is.

In de nieuwe trailer van deze aankomende horrorgame met de stem van niemand minder dan Bruce Campbell, worden we getrakteerd op beelden hoe je kan spelen als de Kanderian Demon, het kwaad dat altijd voor ellende zorgt en de bron is van alle Deadites. Als je als hem speelt heb je ook beschikking tot een zwaard, kan je skeletten oproepen die voor je vechten en kan je leven uit je tegenstanders trekken dat je voor je eigen gezondheid kan gebruiken.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Als Kanderian Demon kan je andere spelers ´overnemen´ en heb je de beschikking over een klein leger aan Deadites. Ook krijg je meer krachten door energie te verzamelen. En met genoeg energie kan je weer andere dingen overnemen zoals bomen en auto´s, waardoor je de andere spelers de stuipen op het lijf kan jagen. De Demon kan verschillende vormen aannemen die verschillende speelstijlen weergeven. Zo kan je spelen als Evil Ash en Henriëtta, allemaal uit verschillende Evil Dead-films. Maar ook als Eligos, die je nog wel kent uit de TV-serie Ash vs Evil Dead.

Evil Dead the Game
…en hij heeft wat vrienden meegenomen

Het spel heeft dezelfde speelstijl als Dead by Daylight, 4 overlevers tegen 1 kwaad. Alleen is hier het verschil dat Evil Dead: the Game ook een single player avontuur heeft. Maar wat dat precies inhoudt, is nog niet bekend. De game staat vooralsnog gepland voor 13 mei dit jaar en komt uit op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Je kan de game alvast pre-orderen, dan krijg je twee Ash Williams outfits. Eentje als S-Mart medewerker en een als galante ridder.

Evil Dead: The Game - Official Kandarian Demon Gameplay Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie