Gruwelijke trailer voor Evil Dead remake

Gelukkig, we kunnen weer rustig slapen. De trailer voor The Evil Dead remake is uit, en hij is alles wat we niet hadden verwacht! Vorige week lekte de trailer al uit, maar werd al na enkele uren weer verwijderd. De trailer is nu officieel vrijgegeven en oogt gruwelijker en bloederiger dan we hadden gehoopt, vol guts & gore!

Producenten Sam Raimi en Bruce Campbell hebben met Fede Alvarez een prima regisseur binnen gehaald, de beelden zien er rauw, bruut en deprimerend uit. De komedie die we in Sam Raimi’s versie zagen is nu geheel van de baan en makers schromen echte horror dus niet. De cast bestaat voornamelijk uit nieuwkomers (Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas en Lou Taylor Pucci) . Gelukkig hebben Raimi een Campbell een flinke vinger aan de pols gehouden zodat de fans niet teleurgesteld zullen zijn.

Evil Dead draait vanaf 25 april 2013 in de Amerikaanse bioscoop.

Nils Masselink

Liefhebber van Slashers en Splatters. Jason Voorhees fan en naast horror ook muziek en bierliefhebber. Website: http://www.twitter.com/triggernils

6 gedachten over “Gruwelijke trailer voor Evil Dead remake”

  1. Had idd de gelekte al gezien, maar nu ik deze zo weer zo zie ben ik nog steeds blij verrast.. ondanks dat ie helemaal van nu oogt en t humor element naar de achtergrond is geschoven (in hoeverre je dat uit een trailer kan halen) voelt t wel als The Evil Dead en dat is best knap. Ik ben heel erg benieuwd!

    Beantwoorden
  2. Het ziet er echt beter uit dan ik had verwacht! Hopelijk zit er wel genoeg spanning in en is de rest van de film net zo’n plaatje als de trailer!

    Beantwoorden

Plaats een reactie