P.T-achtige horror Evil Inside komt 25 maart naar pc en consoles

Uitgever JanduSoft S.L. heeft ons laten weten dat hun aanstaande horrorgame Evil Inside een releasedatum heeft: 25 maart. Dit bevestigen ze nu met onderstaande trailer die ze hebben vrijgegeven. Het spel komt uit op de PlayStation 4 en 5, de XBox One en Series X|S, PC en de Nintendo Switch.

Voor het geval je het hebt gemist: Evil Inside gaat over Mark die om moet gaan met de dood van zijn moeder en de arrestatie van zijn vader die daarvan verdacht wordt. Hij besluit op occulte wijze contact te zoeken met zijn overleden moeder om antwoord te krijgen op de onbeantwoorde vragen waar hij mee zit. Helaas voor hem gaat het niet goed (welke seance gaat dat wel?) en Mark ziet zichzelf nu genoodzaakt het kwaad wat is vrijgekomen weer terug te sturen naar waar het vandaan kwam.

Evil Inside - Announcement Trailer | PS4, PS5, NS, Xbox, Steam

Voor degene die het leuk vinden is er nu een demo te downloaden op Steam. Dit is een proloog op het verhaal. Ik ga die zeker wel uitproberen. Heb jij het al gespeeld? Ik hoor graag wat je ervan vond.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie