Fallout 4: Whispering Hills komt met eerste episode

Fallout 4 bestaat alweer een tijdje en word ook nog regelmatig gespeeld. Dit komt mede door een actieve mod community die het spel soms wel compleet kunnen veranderen, een zogeheten overhaul. Whispering Hills is zo’n soort mod. De mod bestaat al best wel lang, sinds 2019, maar ze hebben sinds kort een volledige eerste episode. Hierin kan je een volledige, met stemmen ingesproken, quest volgen.

Deze quest laat je kennis maken met Midwitch Elementary School (gebaseerd op de school Midwich in de originele Silent Hill) en het stadje Whispering Hills. De makers van de mod hebben hiervoor de stad Centralia model laten staan, de stad uit de film. Gelukkig is niet het stadje alleen nagemaakt, er lopen ook genoeg iconische monsters in rond om jou het leven zuur te maken. Pyramid Head, Nurses en Robbie the Rabbit maken allemaal hun opwachting. Ook zijn er wat ‘gastoptredens’ van de Demogorgon van Stranger Things en SirenHead.

Je kan deze mod vinden op ModDB en Nexusmods. Vervolgepisodes zijn in de maak en laten je meer van het stadje verkennen.

Whispering Hills Episode 1 Trailer - Welcome back to school - Silent Hill in Fallout 4

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x