Fallout 76 aangekondigd door Bethesda, meer nieuws op E3

“In vault 76, our future begins” Bethesda Softworks heeft zojuist een nieuwe Fallout-game aangekondigd: Fallout 76. Na een mysterieuze stream op Twitter met de woorden: “Please stand by” liet Bethesda een kleine teaser trailer zien van de nieuwe game.

Please Stand By - Fallout 76

Op de achtergrond van de trailer speelt het nummer Take Me Home, Country Road door John Denver. Het nummer gaat over West Virginia waar, volgens logboeken gevonden in eerdere games, de schuilkelder Vault 76 ook zou moeten zijn. Het leven lijkt er perfect, burgerlijk en simpel, maar schijn zal ongetwijfeld ook nu weer bedriegen. Zo zouden er slechts 500 mensen wonen in Vault 76, ook wel de ‘controlekluis’ die 20 jaar na de oorlog zal openen, wat overeenkomt met het bericht dat op de televisie in de trailer is te zien.

fallout 76

Ondanks dat de verwachting was dat het een remaster of remake betrof, is Fallout 76 een geheel nieuwe game. Over de game zelf wordt weinig duidelijk naast de woorden “In vault 76, our future begins”. De beelden van de teaser tonen bekende items uit het Fallout-universum, zoals de Pip-Boy, Vault Boy en meer. Volgens bronnen van Kotaku is Fallout 76 een ‘soort online survival RPG’ en Polygon zegt eveneens gehoord te hebben dat de game een multiplayer krijgt. De naam suggereert echter dat het niet een game wordt als Fallout 3, Fallout 4 of Fallout: New Vegas.

Bethesda zegt dat er op de jaarlijkse E3 beurs in Los Angeles meer informatie over Fallout 76 bekend zal worden gemaakt. De presentatie gaat op 10 juni om 03:30 Nederlandse tijd van start en is te volgen via Twitch of Bethesda.net Check de teaser trailer alvast hieronder!

Fallout 76 – Official Teaser Trailer (PEGI)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie