Fallout krijgt bordspel en deel 4: Game of the Year-edition

Fallout speelt zich af in de post-apocalyptische wereld. Je moet je bunker verlaten en ontdek je de horrors die de wereldwijde nucleaire oorlog hebben veroorzaakt in Amerika. De Fallout-reeks bestaat inmiddels uit vijf videogames, met diverse uitbreidingen, en twee tabletop games. En zijn ooit filmplannen geweest, maar beide keren is er niks van de grond gekomen. Eind dit jaar komt daar ‘Fallout The Boardgame’ bij!

Het post-nucleaire bordspel is gebaseerd op Fallout 3 & 4 en zul je moeten zien te overleven in de wastelands vol gemuteerde wezens, gevaarlijke robots en andere mensen. Het spel is voor 1 tot 4 spelers, waarbij iedreen met S.P.E.C.I.A.L.-token zijn personage kan verbeteren. Meer lees je op de website van Fantasy Flight Games.

Fallout 4 Game of the Year Edition

Vanaf dinsdag 26 september kun je ook in de gamesterug naar het Wasteland in Fallout 4: Game of the Year Edition. Met alle laatste gameplay updates (inclusief de Survival Mode), grafische aanpassingen, de mogelijkheid om alle Mods gratis te spelen op PC en consoles én alle officiële add-ons inbegrepen, is dit de ultieme manier om het award-winnende, post-nucleaire avontuur van Bethesda Game Studios te beleven.

Fallout 4 is met meer dan 200 ” Best Of”-awards – inclusief de 2016 BAFTA en 2016 D.I.C.E Game of the Year award – de studio haar meest ambitieuze game tot op vandaag. Als enige overlevende van Vault 111, betreed je de wereld die verwoest is na een nucleaire oorlog. Iedere seconde is een gevecht om te overleven en iedere keuze die je maakt is de jouwe.
Enkel jij kunt zorgen voor de heropbouw en het lot van het Wasteland ligt in jouw handen.

Fallout 4: Game of the Year Edition bevat de volledige originele game, samen met de zes uitbreidingen: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron. Fallout 4: Game of the Year Edition zal op 26 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie