Famke Janssen speelt heks in Hansel and Gretel: Witch Hunters

Famke Janssen in XmenHans en Grietje zijn 15 jaar na hun verschrikkelijk sprookjes avontuur getrainde heksenjagers geworden met maar één doel: Famke Janssen. Paramount Pictures heeft de Nederlandse namelijk weten te strikken voor de rol als leidster van de heksen in het duistere vervolg op het sprookje.

Hansel and Gretel: Witch Hunters zal worden geregisseerd door Tommy Wirkola (Død snø), de opnames staan gepland voor begin maart. Famke Janssen heeft Jeremy Renner en Gemma Arterton als tegenspelers in het verhaal dat de regisseur samen met scenarist D.W. Harper bedacht.

Foto: Famke Janssen als de Dark Phoenix in X-Men: The Last Stand

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

De hoofdrolspeler uit The Hurt Locker (Jeremy Renner (met een R op het einde dus)) en de regisseur van Død snø 🙂 Dat is op zich wel positief. Met Famke Janssen heb ik ook geen problemen. Na die trailer van Red Riding Hood ben ik bang dat er in elk nieuw verfilmd sprookje bleke mannelijke modellen rondlopen, maar tot nu toe lijkt dat voor Hansel en Gretel niet op te gaan 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x