Fan zet Resident Evil-games om in VR

Net als je dacht dat je Raccoon City op elk mogelijke manier en vanuit elk standpunt hebt gezien, komt een behoorlijk fanatieke fan met iets waar zelfs Capcom nog niet aan toe is gekomen: de remakes van Resident Evil 2 en 3 van VR voorzien.

En dat is gek, aangezien Resident Evil 7 in VR een behoorlijk succes is en wat mij betreft een van de aller engste ervaringen in virtual reality. Maar goed, modder Praydog is aan de slag gegaan met de remakes en heeft een behoorlijk knap staaltje werk afgeleverd. Het is nog wel een work in progress, dus verre van af, maar voor wat hij laat zien is het echt heel erg gaaf. Ik kan niet wachten tot dit eventueel een officieel dingetje gaat worden.

Kijk hieronder het filmpje en zie voor jezelf wat deze beste meneer allemaal heeft kunnen maken. Hier zie je wel nog hele uitgerekte armen van Jill, dit heeft hij in een update opgelost. Helaas is er niks zeker of dit iets wordt, maar ik hou het voor je in de gaten. Heb jij RE7 in VR kunnen spelen? Zou jij de remakes ook graag in VR willen meemaken? Laat het weten in de comments of in onze Discord.

Upcoming Resident Evil 2R & 3R VR Mod by praydog (full motion controls!)

Interessant artikel?

Plaats een reactie