Fanfilm ‘Silent Hill: Road of Guilt’ is klaar met filmen, regisseurs hopen op een release in september

Silent Hill fanfilm Road of Guilt is officieël ‘gewrapped’ en staat klaar om ge-edit te worden. Dat bevestigde co-regisseur van het project Leigh Thorne aan Bloody Disgusting. Het team achter het project hoopt de film uit te brengen in september tijdens het 20-jarige jubileum van Silent Hill 2 waarop de film gebaseerd is.

Dat hoor je inderdaad goed trouwens. Fan favoriet personage James Sunderland keert terug in deze short. Na een hoop oude opnames van zijn psychiatrie sessies terug te hebben gehoord keert James terug naar Silent Hill voor ‘unfinished business.’

De film wordt door de makers gezien als een ‘special gift’ voor de fans die na de release van P.T. in 2014 verder op een houtje hebben moeten bijten wat betreft deze geliefde franchise. Er is dus nog geen releasedatum, maar de film gaat zijn premiere krijgen op het Youtube kanaal van de productie. De regisseurs zullen daarbij ook in de livechat aanwezig zijn en na afloop een Q&A houden. Abonneer je dus snel om op de hoogte te blijven!

Je kan hieronder een toffe teaser van het project bekijken.

Silent Hill: Road of Guilt - Teaser 2

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie