Fatal Frame komt deze Halloween naar PlayStation

Nóg meer Halloween nieuws: Fatal Frame: Maiden of Black Water komt 28 oktober naar PlayStation 4 en 5, precies op tijd voor het griezelige feest. Dit heeft uitgever Koei Tecmo bekend gemaakt.

De trailer hieronder geeft je een goed beeld van wat je te wachten staat. Het WiiU spel uit 2014 heeft een makeover gehad, waaronder een foto modus. Dit is eigenlijk ook wel logisch, aangezien je enige wapen ook echt een camera is. Verder krijgt het geüpgrade spel nieuwe kostuums en accessoires en als je nóg meer content wilt; er komt ook een deluxe variant. Als je een pre-order plaatst, krijg je ook nog eens een extra skin gebaseerd op Ryza uit het spel Atelier Ryza.

In het spel speel je als Yuri Kozukata, Ren Hojo en Miu Hinasaki, die alle drie op zoek zijn naar hun vermiste dierbaren. Die zijn voor het laatst gezien in het spookachtige gebied rond de Hikami berg. Om de kwaadaardige spoken de baas te zijn die daar ronddolen, moeten ze op zoek naar de Camera Obscura -een unieke camera waarmee je daadwerkelijk het gevecht aan kan gaan met de geesten. Voor elke succesvolle foto van de entiteit, deel je schade uit. En hoe meer close up, hoe meer schade je kan berokkenen.
Durf jij het aan?

Fatal Frame: Maiden of the Black Water - Overview Trailer | PS5, PS4

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie