Launch trailer Horrorshooter F.E.A.R. 3

Vanaf vandaag licht de horrorshooter F.E.A.R. 3 in de winkels. Het derde deel in de reeks is ontwikkeld door Day 1 Studios en Warner Bros Interactive, ze zijn daarbij geholpen door horrorgrootmeesters John Carpenter (Halloween, The Thing) en Steve Niles (30 Days of Night).
fear3 familie
In F.E.A.R. 3 kunnen spelers de rol aannemen van Point Man, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, of de geest van zijn broer Paxton Fettel, een paranormale entiteit die over ongelooflijke psychische krachten beschikt. De twee broers delen een bloedige geschiedenis en moeten samenwerken in een ongemakkelijke alliantie om Alma Wade te achtervolgen, hun gekwelde en psychisch begaafde moeder, die op het punt staat om te bevallen van iets dat de wereld zou kunnen vernietigen.

Naast de single player campaign bevat het derde deel van de shooter een uitgebreide coöpmodus, waarbij Point Man en Fettel samen de levels moeten doorlopen; Point Man als supersoldaat en Paxton Fettel met zijn paranormale gaven. Verder bevat het spel een online multiplayer modus met vier verschillende opties: Fucking Run, Contractions, Soul Survivor en Soul King.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Launch trailer Horrorshooter F.E.A.R. 3”

Plaats een reactie