Launch trailer Horrorshooter F.E.A.R. 3

Vanaf vandaag licht de horrorshooter F.E.A.R. 3 in de winkels. Het derde deel in de reeks is ontwikkeld door Day 1 Studios en Warner Bros Interactive, ze zijn daarbij geholpen door horrorgrootmeesters John Carpenter (Halloween, The Thing) en Steve Niles (30 Days of Night).
fear3 familie
In F.E.A.R. 3 kunnen spelers de rol aannemen van Point Man, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, of de geest van zijn broer Paxton Fettel, een paranormale entiteit die over ongelooflijke psychische krachten beschikt. De twee broers delen een bloedige geschiedenis en moeten samenwerken in een ongemakkelijke alliantie om Alma Wade te achtervolgen, hun gekwelde en psychisch begaafde moeder, die op het punt staat om te bevallen van iets dat de wereld zou kunnen vernietigen.

Naast de single player campaign bevat het derde deel van de shooter een uitgebreide coöpmodus, waarbij Point Man en Fettel samen de levels moeten doorlopen; Point Man als supersoldaat en Paxton Fettel met zijn paranormale gaven. Verder bevat het spel een online multiplayer modus met vier verschillende opties: Fucking Run, Contractions, Soul Survivor en Soul King.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole
Nicole
12 jaren geleden

Point man

svp voor ps3

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x