F.E.A.R. 3 – Cinematic Trailer. Helaas wel een maand uitgesteld

Het zit Warner Bros. Interactive niet mee, de uitgever van F.E.A.R. 3 heeft voor de derde keer het spel moeten uitstellen. Het nieuws kwam naar buiten via een retailer, die een klant via twitter vertelde dat F.E.A.R. 3 een maand later uit kwam. Niet veel later bevestigde Warner dat het spel uitgesteld is naar 23 juni, een duidelijke reden (optimalisatie) is niet gegeven.

F.E.A.R. 3 wordt een horror-shooter met, naast single en multiplayer, veel aandacht is besteed aan een coopmodus waarbij twee speler als de zoons van Alma, Point Man en Paxton Fettel, kunnen spelen. Point Man is een supersoldaat en Fettel heeft krachtige paranormale gaven.

F.E.A.R. 3 - Cinematic Trailer (Gamescom)

F.E.A.R. 3 komt 23 juni uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
herman van halen
herman van halen
12 jaren geleden

ik heb fear 3 vandaag in huis gehaald [23-6] maar als ik het spel wil instaleren geeft steam aan dat het spel nog niet is gereleasd wel een beetje vreemd nu kan ik het spel niet instaleren omdat alles via steam gaat [valve cooporation]ik dacht dat amerika voorliep met dit soort dingen.

herman van halen
herman van halen
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

frank ik heb net op de site van steam gelezen dat het spel bij hun op 24-6 uitkomt
dus zullen we moeten wachten tot 24-6 om 9.00 uur omdat ze daar 9 uur achter lopen . gr herman

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x