Gadget: Evimals, de niet zo schattige knuffeltjes

Je hebt ze misschien afgelopen dagen wel voorbij zien komen op Facebook, de Evimals. Zo niet, dan hierbij:

Evimals, These are the scariest cuddly toys you've ever seen , scary stuffed animals

Evilmals zijn super schattige knuffels die een met één knijpbeweging veranderen in een monsterlijk beest. Er zijn een beer, konijn, unicorn, kat, panda, ijsbeer en aap. De bovenstaande video gaat de laatste paar dagen rond en lijdt naar webwinkel BlueCrate.

Maar het blijkt dat het helemaal niet zo’n nieuw product, deze Feisty Animals inmiddels ook gewoon bij Bol.com (tussen €12 en €20) zijn te verkrijgen.

Een koper laat nog wel een tip na op de webwinkel: “Een super product, alleen is het wel even oppassen met kleine kinderen in de buurt. Het kan toch soms nog wel als eng worden ervaren.” … uhm … ja duh!

Er is zelfs een Feisty Pets youtube-kanaal met deze niet zo schattige knuffeltjes. Zie daar bijvoorbeeld Episode 24: Giant Unicorn Attacks City!

Feisty Films Episode 24: Giant Unicorn Attacks City!

Kan het wat jou betreft allemaal nog enger? Check dan de Terror Teddies!

Vanaf vandaag proberen we elke dinsdag een gadget, speelgoed, bordspel of iets vergelijkbaars uit te lichten. Heb jij nog een tip? Laat het ons weten!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x