Fettel ook speelbaar en behind the scenes van F.E.A.R. 3

“Het duistere karakter Paxton Fettel heeft zijn broer Point Man afgeschud en is nu alleen en klaar om zich te mengen in de single player mode van F.E.A.R.3.” Zo kondigde Warner Bros. Interactive Entertainment aan dat Paxton Fettel beschikbaar wordt als speelbaar karakter in de single player campaign, je zult hem unlocken aan het einde van ieder level dat je eerst als Point Man hebt doorlopen. In co-opmodus is Fettel wel direct speelbaar.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sUYoRQZbGfs?rel=0&w=620&h=379]

Paxton Fettel biedt een unieke single player ervaring, waarbij de nadruk ligt op de bovennatuurlijke vaardigheden, waarmee spelers een nieuwe ervaring opdoen, terwijl ze een level doorspelen, die totaal verschilt van het spelen als Point Man, met zijn verbeterde soldaatvaardigheden. In de single player campagne gebruikt Fettel zijn telekinetische vaardigheden om bezit te nemen van vijanden, hen te verlammen of te vernietigen. Door spelers de keuze te bieden wie ze willen spelen in de single player mode wordt additionele gameplay waarde geboden en kunnen spelers een level opnieuw spelen door gebruik te maken van andere krachten en tactieken.


Warner Bros heeft ook een leuke Behind the Scenes van F.E.A.R. 3 vrijgegeven, welke een mooi inzicht geven in de onderdelen van de game; geluid, level design en vormgeving.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GB77xisTxkI?rel=0&w=620&h=379]

F.E.A.R.3 komt waarschijnlijk in mei uit voor Xbox 360, PS3 en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie