Horrorfilm The Wretched toch in de bios, kijk de trailer

De bioscopen zijn open en ik heb al een paar keer genoten, maar het aanbod aan nieuwe horrorfilms is nog niet enorm. Dat heeft ook een klein beetje te maken met de zomer natuurlijk. Maar door corona zijn veel grote titels uitgesteld. The Wretched kwam in Amerika wel uit en werd, wellicht door gebrek aan concurrentie, een enorme hit. Vanaf volgende week, 25 juni, draait The Wretched ook hier in de bioscopen. Kijk hieronder te trailer:

The Wretched - trailer NL - 25 juni in de bioscoop

Ben, een opstandige tiener, moet na de scheiding van zijn ouders de zomer doorbrengen bij zijn vader en daar werken in de jachthaven om een beetje discipline mee te krijgen. Erg leuk is het niet, het dorp niet, zijn leeftijdsgenootjes niet en helemaal de nieuwe vriendin van zijn vader niet. Terwijl Ben steeds minder vrienden maakt in het dorp komt hij erachter dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks. Niemand die hem meer gelooft, dus hij zal zelf actie moeten ondernemen.

The Wretched komt uit handen van IFC Midnight en is geregisseerd door de broers Brett & Drew T. Pierce. De cast bestaat uit John-Paul Howard, Piper Curda, Azie Tesfai, Jamison Jones en Kevin Bigley.

Vanaf 25 juni in de bioscoop.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Als hij hier draait gaat ik hem zeker zien. Zo veel nieuws draait er hier niet, dus alles is meegenomen.
Dit ondanks het feit dat het verhaal me niet zo heel nieuwsgierig maakt. Maar wie weet wordt ik wel verrast, net als bij “I See You”.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x