De live action film van Attack on Titan heeft een trailer!

attack on titanAl eerder bespraken wij hier de Japanse Manga Attack on Titan. Een Manga waarin de wereld wordt overheers door reuzen, of Titanen zoals ze hier heten. We volgen drie tieners Eren, Mikasa en Armin. Zij worden gerecruteerd om het op te nemen tegen deze Titanen. Deze Titanen zijn hersenloze wezens die mensen opeten zonder genade. De mensheid heeft zicht verschanst in steden met daar omheen enorme muren. De muren hebben de Titanen altijd buiten weten te houden. Dat is totdat de Kolossale Titaan de muur aanvalt…

Zoals eerder gezegd, de Manga uit 2009 was een enorm succes en kreeg al snel spin-off series en een, uiterst succesvolle, Anime-serie. Het was natuurlijk wachten op een film… We kregen een aardig voorproefje met een commercial van het Japanse automerk Subaru. In deze commercial wordt een, hoe kan het ook anders, Subaru-rijder achterna gezeten door Titanen uit de Anime-serie. Het ziet er werkelijk fantastisch uit en het wachten op de live action film werd nog moeilijker dan gedacht.

Maar godzijdank is hij er nu: de trailer! Na het zien kunnen we wel zeggen dat goed is gekeken naar de Anime en Manga. Hoewel we nog vrij weinig van de Titanen zelf zien krijgen we wel al een aardig voorproefje van de Kolossale Titaan. De sfeer is er, de CGI ziet er goed uit en nu is het wachten op de release date. Volgens IMDB is dat 30 april en zal het nog wel even duren voordat wij hem hier te zien zullen krijgen. Laten wij hopen op een bioscooprelease want dat is, afgaande op de trailer en de grote schare fans, zeker meer dan terecht.
https://youtube.com/watch?v=YvU3ExhdB30
Oh ja.. In 2016 komt seizoen 2 uit van de Anime. 😉

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “De live action film van Attack on Titan heeft een trailer!”

  1. Ik ben benieuwd, zou heel vet kunnen worden. Het is in ieder geval positief dat de film niet door Hollywood wordt gemaakt, want die snappen anime/manga gewoon niet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie