Beleef een duivelse nacht bij Buitenbioscoop Cavia

Iedere zomer trekt Filmhuis Cavia er op uit, met een 35mm projector in de wagen en een 16mm projector onder de arm vertonen ze op films op vier lokaties in Amsterdam. Zo vertonen ze morgen La Notte dei Diavoli (Night of the Devils) in de tuin van de Buurtboerderij naast begraafplaats Santa Barbara. Een sfeervolle Italiaanse ‘Gothic Horror’ met vampieren, een heks en meer van zulk gruwel.

Night of the DevilsDe in een gekkenhuis opgesloten held blikt terug op de nacht waarin zijn leven een gruwelijke wending nam. De man strandt op het platteland met autopech en krijgt onderdak bij een familie die onder een vloek gebukt gaat. ’s Avonds werden alle deuren en vensters gebarricadeerd. Hij hoorde vreemde geluiden tijdens de nacht en ’s morgens werd hem over een heks verteld die in het bos leefde…

De La Notte dei Diavoli uit 1972 is geregisseerd door Giorgio Ferroni en is gebaseerd op het korte verhaal De familie van de Voerdalaka (Sem’ya Vurdalaka) van Aleksei Tolstoy uit 1839.

De voorstelling begint is vrijdagavond 12 augustus als het donker wordt op de Buurtboerderij, Spaarndammerdijk 319 Amsterdam en is gratis. Meer en informatie over de andere voorstellingen vind je op de site van Filmhuis Cavia.

 

Heb jij een evenement gezien dat binnenkort plaats vindt, tip ons er dan over via het contactformulier

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie