Trailer found footage-film The Pyramid

poster-pyramidHet oude Egypte, niet heel veel horrorfilms grijpen die regio aan. En als ze dit doen, dan is The Mummy van het hoofdthema. Een leuk overzicht vind je hier.
Hoewel menigeen het found footage-genre uitgemolken vindt, denk ik dat de combinatie met de Egyptische piramides wel kans van slagen heeft.

Archeologen werden door de klassieke wereldwonderen vervloekt als deze hun geheimen probeerden te ontrafelen. Een team van onderzoekers krijgt de kans van hun leven als ze een unieke piramide ontdekken in de Egyptische woestijn. De ontdekkingen in de piramide zijn van onschatbare waarde, maar de grootste ontdekking blijkt pas als ze erachter komen dat ze in de val zitten…

The Pyramid is een horrorfilm van Grégory Levasseur (regie) en Alexandre Aja (producent) die al eerder samenwerkten aan films als The Hills Have Eyes, Mirrors, P2 en Piranha 3D. De hoofdrollen zijn voor Ashley Hinshaw, James Buckley en Denis O’Hare. De horrorfilm komt begin december uit in Amerika, zodra een Nederlandse datum bekend is laten we het jullie natuurlijk weten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer found footage-film The Pyramid”

  1. Ik vind het probleem met fake found footage films dat er altijd shots tussen zitten die eigenlijk niet kloppen. Er zit altijd wel een scene of moment in die mensen realistisch gesproken nooit gedraaid zouden hebben, bijvoorbeeld omdat hun instinct zegt dat ze moeten rennen voor hun leven. De enige die ik echt geslaagd vond was Blair Witch. Toen was het nog fris.

    Beantwoorden

Plaats een reactie