Frankenstein komt naar Gotham!

Het beroemde Monster van Frankenstein heeft al in redelijk wat strips mogen optreden. Zowel bij Marvel als kleine uitgeverijen, tenslotte is het karakter in public domain gevallen, wat wil zeggen dat iedereen hem mag gebruiken omdat er geen copyright op zit.

De populairste versie is echter toch wel die van DC Comics, niet in  de laatste plaats door het goede werk van superster Grant Morrison in de Seven Soldiers serie.

Nu, als spin-off van de Event Leviathan die door verschillende DC Comics loopt keert Frankenstein terug in een nieuwe comic, samen met een aantal andere DC monsters zoals Killer Croc, Lady Clayface, Orca en vampier Andrew Bennett.

Wanneer het doek valt voor zijn vorige werkgever, S.H.AD.E. ziet Frankenstein de kans om de strijd aan te binden met zijn oude mentor en aartsvijand Melmoth. Hij reist naar Gotham City om de eerder genoemde bondgenoten te verzamelen.

De serie, Gotham City Monsters, zal worden geschreven door Steve Orlando en getekend door Amancay Nahuelpan en in september verschijnen, uitgegeven door DC Comics.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x