Candyman ingeruild voor Freaky: Kijk hier de trailer

Helaas, Universal heeft besloten om de horrorfilm Candyman niet meer dit jaar uit te brengen. Daar krijgen we een andere horror voor terug: Freaky! Deze film wordt omschreven als ‘Classic body swap. Killer twist‘, hier is de trailer:

Freaky – Officiële Trailer (Universal Pictures) HD

Scholier Millie Kessler (Kathryn Newton) belandt in het lichaam van de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn), hij in het hare. Als Millie bijkomt in het vreemde lichaam ontdekt ze dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van deze moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher als een onschudlige scholier en hunkert naar een bloedbad tijdens het schoolbal. Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O’Connor), Joshua (Misha Osherovich) en haar crush Booker (Uriah Shelton) – racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij.

Freaky komt uit de filmstudio van Jason Blum en is geregisseerd door Christopher Landon. De film gaat 26 november in de Nederlandse bioscopen draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Candyman ingeruild voor Freaky: Kijk hier de trailer”

 1. Ik snap het niet. Dat je een film die honderden miljoenen heeft gekost uit de bioscoop houdt omdat je dat naar verwachting nu niet terug verdient, kan ik me nog iets bij voorstellen. Hoewel Tenet het volgens mij nog niet eens zo heel slecht doet.
  Maar Candyman? Wat kan die film nou gekost hebben? Ik wordt al tijden lekker gemaakt met de trailer in de bioscoop, voor bijna elke film die ik zie, en dan gaat hij toch terug in de kast? Ik niet snap.
  Over die trailer gesproken, die zag er best fijn uit en ik had de film dan ook graag willen zien.

  Het verhaal van Freaky en de trailer zien er ook grappig uit. Maar die was ik sowieso ook gaan zien als hij in de bios komt. Of was deze niet verschenen als Candyman normaal was uitgekomen?

  Beantwoorden
  • Nou, Tenet is geen gigantisch succes. Denk dat veel distributeurs daar veel naar hebben gekeken en afgewacht.
   Of Freaky wel of niet in de bioscoop zou komen, hangt wel een beetje af van het geweld van blockbusters en ruimte er tussen. Gek vind ik wel dat ze er voor kiezen om deze titel wel pas ná Halloween uit te brengen.

   Tis dus niet echt een ruil, maar omdat het én dezelfde distributeur is én vlak na elkaar zo bekent werd vond ik het een mooie om ook daarmee in te haken op het onderwerp van Freaky. 😛

   Beantwoorden
   • Tenet heeft tot 15 september 207 miljoen dollar wereldwijd opgebracht. Dat is in elk geval al iets meer dan de 200 miljoen van het productiebudget. Maar de marketing kosten moeten nog wel terugverdiend worden. Belachelijk genoeg zijn die ongeveer net zo hoog als het maken van de film kost.
    Dus echte winst ziet de film vanaf een half miljard (give or take). Maar… omdat de film nauwelijks concurrentie heeft zal hij vermoedelijk nog wel even draaien. De eindstand staat dus nog lang niet vast.
    En kudos aan Warner Bros. dat ze het aandurfde om in deze onzekere tijden zo’n blockbuster toch naar de bioscopen te brengen!

    Dat is anders dan de distributeur van Candyman. Ik geloof nooit dat die film 200 miljoen heeft gekost en toch durven ze hem niet uit te brengen. Dat is jammer. Sowieso moet ik nog zien of de bioscoop branche deze lafheid kan overleven. Als we straks weer normaal naar de bioscoop mogen is het nog maar de vraag of er nog wel zalen zijn waar je films kan zien. Ketens als Vue en Pathé zullen het nog wel even redden en kunnen het zich nog veroorloven om maar 30 of 40 % van de zaalcapaciteit te gebruiken. Maar veel kleinere zalen staat het water al een poosje aan de lippen.

    Ik blijf wel gaan. De Vue hier heeft alles netjes voor elkaar en ik voel me wel veilig in de zaal. Nu scheelt het ook dat ik meestal op incourante tijden ga, waarop het normaal al erg rustig was. Maar support your local cinema!

    Beantwoorden

Plaats een reactie