Fright Night posters en nieuwe trailer

DreamWorks brengt in september de remake van de jaren ’80 horrorkomedie Fright Night uit, dit keer geregisseerd door Craig Gillespie. En terwijl de trailer een stuk serieuzer lijkt dan het origineel, zijn de karakterposters wel in een komediestijl:

fright night karakterposter

Charlie Brewster is net begonnen aan zijn laatste jaar aan de middelbare school en het ziet er naar uit dat eindelijk alles goed gaat; hij is groter geworden, is een paar kilo aangekomen en heeft een relatie met het populairste meisje van de school. Maar alles wordt anders zodra Jerry Dandrigde naast hem komt wonen. Op het eerste gezicht lijkt hij een aardige jongen, maar niets is minder waar. Hij blijkt vreemd en behoorlijk intimiderend te zijn. Na het observeren van een aantal vreemde gebeurtenissen, samen met de geheimzinnige verdwijning van zijn beste vriend, komt Charlie tot de volgende conclusie: Jerry is een vampier die aast op de complete buurt. Niet in staat om iemand te overtuigen van zijn gelijk, moet Charlie zelf de confrontatie aangaan met het monster.

Spoiler waarschuwing: de trailers van Fright Night geven vrij veel weg!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jSbubBivgU4?rel=0&w=620&h=383]

Fright Night (ook in 3D), met in de hoofdrollen Colin Farrell, Imogen Potts, Anton Yelchin en David Tennant, is vanaf 29 september 2011 te zien in Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Fright Night posters en nieuwe trailer”

  1. Het orgineel behoord echt tot mijn jeugd sentiment, ik ga deze wel kijken ook al zit ik er niet echt op te wachten. De 80’s vibe uit het origineel had echt zijn charmes, en Roddy McDowal was toen ook lekker op dreef. En ook Stephen Geoffreys draagt een behoorlijk stuk van de film die best (voor toen) wat creepy was.

    Beantwoorden

Plaats een reactie