Fright Night posters en nieuwe trailer

DreamWorks brengt in september de remake van de jaren ’80 horrorkomedie Fright Night uit, dit keer geregisseerd door Craig Gillespie. En terwijl de trailer een stuk serieuzer lijkt dan het origineel, zijn de karakterposters wel in een komediestijl:

fright night karakterposter

Charlie Brewster is net begonnen aan zijn laatste jaar aan de middelbare school en het ziet er naar uit dat eindelijk alles goed gaat; hij is groter geworden, is een paar kilo aangekomen en heeft een relatie met het populairste meisje van de school. Maar alles wordt anders zodra Jerry Dandrigde naast hem komt wonen. Op het eerste gezicht lijkt hij een aardige jongen, maar niets is minder waar. Hij blijkt vreemd en behoorlijk intimiderend te zijn. Na het observeren van een aantal vreemde gebeurtenissen, samen met de geheimzinnige verdwijning van zijn beste vriend, komt Charlie tot de volgende conclusie: Jerry is een vampier die aast op de complete buurt. Niet in staat om iemand te overtuigen van zijn gelijk, moet Charlie zelf de confrontatie aangaan met het monster.

Spoiler waarschuwing: de trailers van Fright Night geven vrij veel weg!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jSbubBivgU4?rel=0&w=620&h=383]

Fright Night (ook in 3D), met in de hoofdrollen Colin Farrell, Imogen Potts, Anton Yelchin en David Tennant, is vanaf 29 september 2011 te zien in Nederland.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Het orgineel behoord echt tot mijn jeugd sentiment, ik ga deze wel kijken ook al zit ik er niet echt op te wachten. De 80’s vibe uit het origineel had echt zijn charmes, en Roddy McDowal was toen ook lekker op dreef. En ook Stephen Geoffreys draagt een behoorlijk stuk van de film die best (voor toen) wat creepy was.

RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Wat ik aan trailer footage hebt gezien houden ze het wel erg 1:1 met het origneel, maar het is inderdaad nog even afwachten tot we de film gezien hebben.

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Geweldig dat David Tennant hierin speelt!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x