Fright Night 3D remake trailer en poster

Charlie Brewster (Anton Yelchin) heeft het goed voor elkaar, hij gaat om met de coolste gasten en heeft verkering met het mooiste meisje van de middelbare school. Hij is zo cool dat hij zelfs zijn beste vriend Ed (Christopher Mintz-Plasse) afzeikt.

Maar de problemen beginnen als de charmante vreemdeling Jerry (Colin Farrell) in het huis naast dat van zijn familie gaat wonen. Hij lijkt in eerste opzicht een aardige kerel, maar er is iets niet helemaal in orde en niemand, inclusief Charlie’s moeder (Toni Collette) heeft dat door. Behalve Charlie en na een paar vreemde gebeurtenissen bij zijn nieuwe buurman komt hij tot een onmiskenbare conclusie: Jerry is een vampier en deze buurt is zijn jachtgebied. Gezien het hem niet lukt om iemand in zijn omgeving te overtuigen van deze problemen, moet hij zelf een manier vinden om dit monster op te ruimen.

Fright Night is een remake van de gelijknamige film uit 1985, deze keer wordt het geregisseerd door Craig Gillespie, het script komt uit handen van Marti Noxon. Walt Disney brengt Fright Night op 29 september in Nederland uit.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Fright Night 3D remake trailer en poster”

  1. Ziet er niet onaardig uit, maar kan waarschijnlijk nooit tippen aan het origineel. Zeker niet zonder de muziek van Brad Fiedel:

    Beantwoorden

Plaats een reactie