Fright Night 3D remake trailer en poster

Charlie Brewster (Anton Yelchin) heeft het goed voor elkaar, hij gaat om met de coolste gasten en heeft verkering met het mooiste meisje van de middelbare school. Hij is zo cool dat hij zelfs zijn beste vriend Ed (Christopher Mintz-Plasse) afzeikt.

Maar de problemen beginnen als de charmante vreemdeling Jerry (Colin Farrell) in het huis naast dat van zijn familie gaat wonen. Hij lijkt in eerste opzicht een aardige kerel, maar er is iets niet helemaal in orde en niemand, inclusief Charlie’s moeder (Toni Collette) heeft dat door. Behalve Charlie en na een paar vreemde gebeurtenissen bij zijn nieuwe buurman komt hij tot een onmiskenbare conclusie: Jerry is een vampier en deze buurt is zijn jachtgebied. Gezien het hem niet lukt om iemand in zijn omgeving te overtuigen van deze problemen, moet hij zelf een manier vinden om dit monster op te ruimen.

Fright Night is een remake van de gelijknamige film uit 1985, deze keer wordt het geregisseerd door Craig Gillespie, het script komt uit handen van Marti Noxon. Walt Disney brengt Fright Night op 29 september in Nederland uit.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Afgaande op het verhaal en de trailer, lijkt het me wel een vermakelijke film 🙂 En McLovin speelt mee 😀

Mikkels
Mikkels
12 jaren geleden

Ziet er niet onaardig uit, maar kan waarschijnlijk nooit tippen aan het origineel. Zeker niet zonder de muziek van Brad Fiedel:

Martijn
12 jaren geleden

Ik mis de humor toch echt in de trailer! En Peter Vincent!

S.
S.
12 jaren geleden

Zal moeilijk worden te tippen aan dit stukje jeugdsentiment 🙂 ..maar hij zal vast wel vermakelijk zijn..

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x